1. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στην συνάντησή μας καταγράφουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το έργο σας και τους στόχους που θέλετε να πετύχουμε.

2. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Κατόπιν χαράσσεται η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους σας και δίνονται οι κατευθύνσεις στους γραφίστες.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ίσως το πιο σημαντικό τμήμα. Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας θα πρέπει να μετατρέψει το σχέδιο των marketers σε ιδέες και λύσεις γραφιστικές.

4. ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Έπειτα έρχεται η εκτέλεση ο έλεγχος και η παράδοση του έργου σας. Αυτό είναι το στάδιο όπου το τελικό προϊόν αφήνει το γραφείο μας και βγαίνει στον αέρα του διαδικτύου.

5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μετά την παράδοση του έργου σας παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο πως όλα βαίνουν καλώς.

6. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Βασικό κομμάτι της επιτυχίας επίτευξης των στόχων σας είναι και τα analytics. Θα σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και σημαντικές πληροφορίες για τους επισκέπτες του site σας.

Our Passion…

Είμαστε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών, αλλά με πολύ μεγάλη εμπειρία, διάθεση και πάθος για δημιουργία. Η κατασκευή ιστοσελίδων και το web design είναι το πάθος μας. Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση για μας είναι, όταν το site που θα δημιουργήσουμε για εσάς κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα επιτυχημένη.

Know How…

να αναδείξουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, όπως ακριβώς ταιριάζει στο προφίλ και το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

  • Κατασκευή ιστοσελίδων
  • Κατασκευή eshop 
  • Προώθηση ιστοσελίδων (seo)
  • Προώθηση στα social media

στην 2KDesign δίνουμε ουσιαστικές και καινοτόμες λύσεις.